dietist

Jodi van den Enk

Diëtist

Diëtist Jodi van den Enk
Alweer 5 jaar geleden ben ik afgestudeerd als diëtist aan de HAN te Nijmegen. Sinds 1 juli 2015 ben ik bij Diëtheek werkzaam. Mijn interesse gebied is groot. Onder meer sport, maar ook kinderen, allergie/intolerantie, overgewicht en ondergewicht. Voor van alles kunt u bij mij terecht, ook al zijn het alleen maar vragen. Zelf ben ik sportief aangelegd. Ik tennis, loop hard, fitness en heb 8 jaar gehockeyd. In de wintermaanden wordt er fanatiek schaatsen gevolgd. En af en toe wordt er ook zelf geschaatst.

De eerste stap is gezet

De eerste stap is gezet: je hebt besloten om samen met een diëtist een gezondere leefstijl te beginnen. Je hebt daarbij de keuze gemaakt voor een diëtist van Diëtheek bij Xcellent.

Tijdens het eerste gesprek met de diëtist wordt er uitgebreid gekeken naar jouw huidige leefstijl. Wat eet en drink je gewoonlijk, wat doe je aan beweging, met wie leef je samen etc. Al deze factoren kunnen van invloed zijn op jouw voedingspatroon.

Daarna kijkt de diëtist welke aanpassingen in jouw voeding kunnen bijdragen aan een gezondere leefstijl. Jouw diëtist van Diëtheek maakt in samenspraak met jou een realistisch advies. Je krijgt geen standaard dieet, maar een praktisch en persoonlijk voedingsadvies afgestemd op jouw behoeften, wensen en doelen.

Tijdens vervolgconsulten worden je voortgang en ervaringen besproken, krijg je aanvullende informatie en wordt je gecoacht bij de veranderingen in jouw leefstijl.

Specialisaties
  • Darmklachten
  • Hypercholesterolemie
  • Voedselallergie/-intolerantie
  • Diabetes Mellitus
  • Cognitieve gedragstherapie
Deskundig en betrouwbaar

De diëtisten van Diëtheek hebben een 4-jarige HBO-opleiding afgerond en staan ingeschreven bij het kwaliteitsregister.

Goede bereikbaarheid

Diëtheek is op alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30-17:00 uur voor het maken van afspraken en voor inhoudelijke vragen.

088-4253600