Faciliteiten

Onze studio in Deventer heeft een oppervlakte van 400m² en bestaat uit verschillende zones, zoals vechtsport, fitness, groepslessen en kracht. Kortom voor iedereen een zone waar je prettig kunt sporten. Er staat een volwaardig aanbod van fitnessmaterialen en de ruimte is voorzien van prettige achtergrond muziek. Doordat de sportruimte uit een grote zaal bestaat train je in principe altijd met minimaal één trainer. Dat maakt Xcellent zo speciaal. Uiteraard is vrij trainen ook mogelijk onder de OPEN GYM tijden.

LOUNGE

Als je bij ons binnen komt in de lounge, is hier ruimte om comfortabel te hangen in de banken met een tijdschrift, te werken met je laptop op ons WIFI netwerk aan de hoge tafels, of gezellig onder het genot van verse bonen koffie en een healthy snack bij te praten aan de lange tafel met mede sporters of ouders.

KLEEDRUIMTES

Mannen en vrouwen, jongens en meisjes kunnen los van elkaar gebruik maken van een kleedkamer en toiletten.

FITNESS

Bij Xcellent kun je gebruikmaken van professionele fitnessmaterialen van de bekende merken. Naast het ruime groepsles aanbod geeft Xcellent je als sporter alle mogelijkheid om ontspannen en zelfstandig te trainen. Voor de gevorderde sporter bieden wij een ruim assortiment aan vrije trainingsgewichten.

VRIJ TRAINEN

Als je al wat verder gevorderd bent in de trainingen en je geen permanente begeleiding meer nodig hebt is vrij trainen in onze studio in Deventer zeker iets voor jou!

Tijdens het vrij trainen kun je het schema afwerken wat het meest geschikt is en past bij jouw doelstellingen. Je kunt tijdens het vrij trainen onbeperkt gebruik maken van alle materialen en apparatuur in onze studio in Deventer op de momenten dat hier een trainer aanwezig is. Op die manier kun je het voor jouw ideale trainingsschema afwerken op de momenten dat het jou uitkomt.

Je kunt al onbeperkt vrij trainen vanaf een Groepslesabonnement van €33 per maand). Het trainingsschema dat je afwerkt kan gemaakt worden door 1 van onze trainers, maar je kunt ook altijd de schema's die op het white board staan gebruiken.

Je kunt jezelf in onze APP Virtuagym aanmelden voor vrij trainen tijdens alle openingstijden van de studio.

VECHTSPORT

In het vechtsportgedeelte liggen comfortabele trainingsmatten op de vloer die vallen en rollen breken. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van meer dan 10 bokszakken, pads en stootkussens.

PRAKTIJKRUIMTE

In onze studio hebben wij een eigen praktijkruimte waar de Diëtist en de Fysiotherapeuten hun afspraken en spreekuren verzorgen voor onze sporters en mensen van buitenaf.