Kettlebellsport Deventer onder de vlag van Xcellent

XCELLENT neemt kettlebell sport Deventer over.

Kettlebell Sport Deventer is opgericht door Ewout, alleen Ewout heeft met pijn in zijn hart moeten stoppen met Kettlebell sport. Hij gaat zich 100% richten op Yoga.

Nu stonden alle kettlebell (wedstrijd & recreatie) sporters op straat en waren opzoek naar een ruimte om te kunnen trainen. Zo zijn ze oa bij Xcellent gekomen. Wij hebben een garage box die we niet gebruiken en zij waren helemaal verliefd op die beschikbare ruimte. Na gesprekken met Ewout en zijn trainer zijn we nu samen een nieuwe weg ingeslagen.

Kettlebell sport houdt haar eigen logo, eigen website, eigen social media en ze houden hun eigen abonnementsprijzen. Als je mee wilt doen moet je dus een Kettlebell Sport abonnement nemen of] je neemt een Xcellent goldcard of jaarkaart. Dan mag je meedoen aan alle Kettlebellsport, Krav Maga en al onze Personal Group lessen.

We gaan binnenkort ook kettlebell bootcamps organiseren in de buitenlucht.

Het verschil met RKC / Trojan en Kettlebell sport. RKC / Trojan kun je vergelijken met een sprint wedstrijd en kettlebell sport met een 10 km / 15 km loop wedstrijd. RKC heeft een hele andere kettlebell techniek, andere doelstelling, andere energie systemen die je aanspreekt en je krijgt een ander resultaat.

Kettlebell sport is aangesloten bij een wereldwijde bond en zij organiseren ook de wedstrijden. Je kan deelnemen aan Nederlands kampioenschappen, Europees kampioenschappen en zelfs als je heel fit bent aan wereld kampioenschappen.

Dat stukje competitie element misten wij nog bij Xcellent. Vandaar dat wij Kettlebell sport adopteren.