Krav Maga Personal Training in Deventer

Xcellent PT bevat sinds 2012 gediplomeerde KRAV MAGA instructeurs, aangesloten bij  de IKMF.

Buiten de reguliere lessen om is het bij Xcellent tevens mogelijk om personal training te krijgen op het gebied van Krav Maga en zelfverdediging.

Deze trainingen worden toegespitst op jouw wensen en behoeften. De trainingen kunnen plaatsvinden op dagen en tijden die jou goed uitkomen. Ook trainingen in het weekend zijn mogelijk. Je kunt zelfs je voorkeur voor een locatie aangeven. Ook de inhoud van de training kan worden aangepast naar jouw specifieke behoeften. Denk aan bepaalde onderwerpen die voor jouw werk of situatie extra aandacht behoeven zoals meer nadruk op het verdedigen tegen steek of vuurwapen, of wat te doen bij een beroving of aanranding.

De trainingen zullen er voor zorgen dat je je zelfverzekerder en veiliger zal voelen, waardoor je alerter zult zijn als je op straat loopt. Bij KRAV MAGA worden er technieken gebruikt die in andere andere vechtsporten verboden zijn. Denk hierbij aan een trap in het kruis, vingers in de ogen, trappen op gewrichten. Aangezien KRAV MAGA geen vechtsport is, zijn al deze technieken toegestaan.

Want op straat zijn er geen regels.