OVER ONS

Ons verhaal

Michael Dikmans

Eigenaar, Krav Maga instructeur en Personal Trainer

Ik ben niet het type dat rustig stil kan zitten. Er is altijd iets wat ik nog kan en wil doen. Voor mij duurt een dag eigenlijk altijd te kort. Met alles wat ik doe streef ik ernaar om met maximale inzet het hoogst haalbare resultaat te halen. Door mijn positieve instelling ben ik altijd vrolijk en enthousiast. Ik werk graag met mensen en ik zie dat mijn positieve instelling een positieve invloed heeft op mensen met wie ik ben. Ik kan mijzelf snel en makkelijk aanpassen aan onverwachte situaties.

Juliët Huisman

Manager en Personal Trainer

Na mijn hele leven al actief te zijn in de sportwereld, ben ik in 2015 afgestudeerd als Sportmanager. Deze mooie uitdagende functie mocht ik dan ook gaan vervullen bij Xcellent. Ik vindt het leuk om met mensen te werken aan zijn of haar persoonlijke of sportieve doelstellingen. Om mijzelf te blijven ontwikkelen en enkel het allerbeste te kunnen bieden aan onze klanten, volg ik geregeld opleidingen. Het allermooiste vindt ik om onze klanten te zien groeien en gelukkig zijn met hun behaalde resultaten.

Ons team bestaat uit hoog opgeleide personal trainers met ieder zijn eigen specialisme en coaching skills. Zij zullen je helpen met het behalen van je persoonlijke doelen. Waar wij ons 100% in onderscheiden is de persoonlijke aandacht die wij je geven. Training krijgen van een professional met een hoog niveau van persoonlijke aandacht is wat ons concept uniek maakt. Op die manier halen we samen jouw gewenste health, fitness, of weerbaarheidsdoelstellingen, en behouden we die. Wij specialiseren ons in het geven van personal training, (small)group lessen, krav maga, jeugd weerbaarheid, women only weerbaarheid, bedrijven en kinderfeestjes. Dit allemaal door middel van strength & conditioning en functioneel trainen. Onze filosofie is om jou zo efficiënt mogelijk te trainen en te coachen. Wij hanteren de “functionele trainen” filosofie met veel vrije lichaamsbewegingen, we gebruiken hierbij onder anderen: power rekken, barbells, dumbells, kettlebells, slamballen, power sleds, bokszakken, tractor banden, en de monkeybar. Hierdoor is iedere training een unieke ervaring. Kortom bij ons geen grote logge machines zoals je die kent bij de standaard sportscholen. Maar hard, en doelgericht werken onder professionele begeleiding. 

WE CAN GET FIT TOGETHER

Vanuit de disciplines ”Exercise, Nutrition & Lifestyle” biedt Xcellent jou de handvatten aan en helpt je jouw doelen dit keer wel te realiseren en vast te houden. Samen brengen we je huidige leef- en eetpatroon in kaart en stippelen we een slim plan uit.