PERSONAL TRAINING

1 op 1 begeleiding van jouw Personal Trainer

Wat zijn jouw wensen en behoeftes?

Er zijn legio redenen te bedenken waarom een personal training uitkomst biedt. De resultaten boeken die jij voor ogen hebt, is niet altijd even makkelijk. Een gebrek aan motivatie, kennis of tijd is daarvan vaak de oorzaak. Lukt het je niet om af te vallen? Om sterker te worden? Of leveren jouw wekelijkse bezoekjes aan de sportschool niet op wat je wilt? Jouw personal trainer van Xcellent inspireert, activeert en motiveert. Maak snel een afspraak door te appen naar 06-21968638 als je interesse hebt in een personal training van Xcellent!

Een personal training; wat is dat?

Bij Xcellent krijg je een personal trainer die als geen ander begrijpt wat jij wilt bereiken. Omdat al onze trainers zeer ervaren zijn, kunnen zij jou precies de juiste personal training aanbieden. In tegenstelling tot standaard sportscholen laten wij je niet achter in een hal vol apparaten. Onze personal trainer maakt een uniek schema voor jou op en traint één op één met je. Ook voeding en herstel wordt hierin meegenomen. Zo behaal je niet alleen snel, plezierig en effectief je resultaten, maar behoud je ze ook. Neem nu contact met ons op voor een kennismaking!

Kies voor een professionele training

Xcellent Performance is een revolutionaire high performance trainingsfaciliteit, gericht op zowel hoge prestaties als totale optimalisatie van het lichaam door middel van strength & conditioning training, actief herstel en voeding. Xcellent Performance gaat verder dan wat de reguliere sportscholen en/of de (geavanceerde) commerciële sportscholen je kunnen bieden. Wij combineren onconventionele prestatie training waarin traditionele trainingstoepassingen en technieken worden aangeboden. Binnen de muren van Xcellent Performance vind je een geweldige inspirerende en motiverende high end ruimte om te trainen, de beste materialen en enorm veel kennis/ervaring bij de professionele trainers.

Waarom kiezen voor personal training?

Jouw eigen personal coach stelt een schema op maat voor jou op. Afgestemd op jouw wensen, behoeftes en kunnen. Deze training is haalbaar, plezierig en uiterst efficiënt. Met een focus op maximaal resultaat. Wij zorgen ervoor dat je elke oefening technisch correct uitvoert, op basis van jouw eigen niveau. Alle trajecten worden op basis van een duurzaam plan, zonder valse beloftes, mythes en hypes opgesteld. De meeste personal trainingen zijn niet voor iedereen hetzelfde. Ieder aspect van de training is van persoon tot persoon weer anders. Daarom is een individuele aanpak van grote waarde. Op weg naar succes werken wij vanuit een slimme en intelligente training bestaande uit schema’s opgesteld naar persoonlijke doelstellingen. Daarbij houden wij rekening met het (huidige) niveau en de belastbaarheid om zo (chronische) klachten en blessures te voorkomen. De voortgangsregistratie wordt nauwkeurig bijgehouden in onze Virtuagym applicatie en met onze NEO Health meet en begeleidingsapparatuur.

Effectieve en uitdagende trainingen
Resultaat gericht
Met jouw eigen ervaren Personal Trainer
Aangepast op jouw wensen, doelen en mogelijkheden
Op tijden die voor jou uit komen
In een private personal training studio
24/7 online begeleiding van jouw coach
Voedingsbegeleiding

Samen trainen? Small Group Training!

Vind je het moeilijk om voldoende motivatie te vinden voor sporten? Dan is het wellicht verstandig je aan te melden voor onze Small Group Training. Deze trainingen worden gegeven aan groepen tot 8 mensen. Dit kunnen bekenden uit Deventer of onbekenden van je zijn. De keus is aan jou. Het grote voordeel van sporten in een kleine groep is dat je niet wegvalt in een anonieme massa. Tegelijkertijd is de Small Group Training een gezellige les waarin iedereen elkaar motiveert en uitdaagt het beste uit jezelf te halen. Meld je snel aan!