Groepslessen

Groepslessen

Het beste van twee werelden

Groepslessen zijn voor iedereen geschikt die ervan houdt in groepsverband te trainen, maar ook graag de extra uitdaging van een persoonlijke gerichte aanpak aan wil gaan. Ook voor mensen die na hun personal traject toch begeleiding willen blijven houden. Kortom, Groepslessen bieden het beste van twee werelden. Wil jij gemotiveerd worden door anderen? En tegelijkertijd niet wegvallen in een massa sporters in een hal vol apparaten? Maak dan een afspraak met Xcellent, door een whatsapp te sturen naar: 06-21968638 en start met groepslessen!

Wat is houdt een groepsles in?

Een groepsles bestaat uit maximaal 20 personen. Populaire lessen blijven persoonlijk door een tweede trainer. Bij deze omvang is persoonlijke begeleiding heel goed mogelijk en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Eén groepsles sessie duurt 45 tot 60 min en de workouts zijn speciaal afgestemd op groepen van maximaal 20 personen. De lessen zijn voornamelijk gericht op conditie en functioneel trainen. Iedereen kan eraan deelnemen. Omdat deze trainingen ook een groot deel persoonlijke begeleiding bevatten, zal iedereen op zijn of haar eigen niveau en tempo mee kunnen doen. Geen trainer die blijft schreeuwen dat het sneller of hoger of harder moet dus. Wij halen het beste uit je, maar wel op een verantwoorde manier.

Training op verschillende niveaus
Persoonlijke, motiverende en afwisselende trainingsmethode
Met een deskundige trainer
Training in gezelschap wat extra stimuleert en motiveert
Ontmoet nieuwe sociale contacten
Vernieuwend en afwisselend
Zowel binnen als buiten trainen
Resultaat gericht

Onze andere diensten

Naast groepslessen kun je ook prima bij Xcellent terecht voor individuele lessen. Tot slot bieden wij trainingen aan voor bedrijven. Ook deze lessen zijn volledig op maat. Bij de meeste bedrijven is de algehele gezondheid van de werknemers een kwestie van zorg. Onze aanpak, gericht op beweging én voeding, biedt de oplossing. Nogmaals onze diensten op een rij:

  • Persoonlijke training en voedingsbegeleiding
  • Krav Maga Personal Training
  • Coaching
  • Trainingen voor bedrijven

Samen trainen? Groepslessen!

Vind je het moeilijk om voldoende motivatie te vinden voor sporten? Dan is het wellicht verstandig je aan te melden voor onze groepslessen. Deze trainingen worden gegeven aan groepen tot 20 mensen. Dit kunnen bekenden uit Deventer of onbekenden van je zijn. De keus is aan jou. Het grote voordeel van sporten in deze groep is dat je niet wegvalt in een anonieme massa. Tegelijkertijd zijn groepslessen gezellige lessen waarin iedereen elkaar motiveert en uitdaagt het beste uit jezelf te halen. Meld je snel aan!