Testimonials

Lees hier wat klanten over ons zeggen...

Wat klanten over ons zeggen..

Peter Sanders

Michael verstaat zijn vak! De verschillende trainingen die hij op verschillende binnen en buiten locaties geeft zorgen voor veel afwisseling en maken trainen leuker waardoor resultaten nog sneller merkbaar/zichtbaar zijn. Ook als persoon het het prettig om met Michael te trainen, hij weet je steeds weer te motiveren om door te gaan en de lat steeds hoger te leggen. Be Excellent !!

Sam Golbach

Ik ben helemaal geen sportschool type maar hier heb ik het echt naar mijn zin. Leuke mensen, veel variatie qua oefeningen, goeie sfeer en de persoonlijke begeleiding is ook erg prettig!

René van der Hoff

Na ruim 2 jaar lid te zijn van een sportschool begint vaak de sleur erin te komen. Je kent de trainers, hun programma's en daarbij behorende grapjes; kortom wellicht tijd om weer eens wat anders te gaan doen.

Bij Xcellent Personal Training Deventer is voor mij het tegendeel bewezen. Door het enthousiasme, de professionaliteit en betrokkenheid van de leiding/trainers is het iedere training een feestje. Het maakt niet uit of het nu een les KravMaga, Strenght&Conditioning of Trojan Workout betreft. Het is iedere keer een verrassing. De warming-up, de rek- en strekoefeningen of de basis - en de verdiepingsoefeningen zijn zeer gevarieerd en uitdagend van aard. Iedere keer leer je er iets bij, waardoor je nieuwsgierigheid geprikkeld blijft om de volgende keer er weer bij te zijn. Daarbij is de sfeer zowel 's ochtends en 's avonds grandioos. Er wordt met respect met elkaar omgegaan; beginners - en gevorderde sporters, vrouwen en mannen. Er zijn ook trainingen speciaal voor de youngsters. Het is een lust voor het oog hoe Michael omgaat met de jongelui en met wat voor een plezier de kids aan het sporten zijn.

Over enkele jaren zal ik met genoegen en vol vertrouwen mijn kleinzoon op woensdagmiddag naar Xcellent brengen. Hij leert dan de eerste beginselen van KravMaga. Persoonlijk hoop ik nog geruime tijd lid te zijn van deze Xcellente school.

Kitty van Schooten

Sinds maart 2016 train ik bij Xcellent Personal Training Deventer. De reden is dat ik bij mijn vorige sportschool een beetje ingeslapen was en dat overkomt je bij Xcellent absoluut niet. Ik ben begonnen met 2x per week te trainen maar binnen een paar maanden ben ik overgestapt op een onbeperkt trainen abonnement. Geen seconde spijt van de overstap. Michael en je team vooral zo doorgaan!

Erna Seegers

Na de nodige diëten na mijn zwangerschap, lukte het me niet om weer op mijn oude gewicht te komen. Ik besloot een 12 weeks personal training periode te volgen bij Michael. Dit heeft alles veranderd, mijn gewicht kwam weer op het oude, mijn figuur veranderde, de centimeters vlogen eraf. De begeleiding van michael was enorm stimulerend. Ook als ik even een dipje had, bleef hij me enthousiast begeleiden. Ook thuis kreeg ik de nodige ondersteunen d.m.v.appjes en of mailtjes. Het voedingsschema is goed te doen, omdat je gewoon zelf kan kiezen wat je wil eten, zolang je maar binnen de grenzen
van de voedingsapp blijft.Nu blijf ik wekelijks 2x de trojan workout volgen en het enthousiasme is er nog steeds.
De trainers zijn goed opgeleid en weten precies wat ze doen. Ik ben een tevreden klant.

Vincent Latoel

Ik train nu 3 jaar bij Xcellent PT Deventer. Ik Ben zeer tevreden over de gevarieerde trainingen. Ik ben sterker en fitter geworden sinds ik met Ruben train. Sport specieke traingen worden voor mij aangeboden om mij fysiek beter te maken in mijn sport (MMA). Ik ben zeer content over de professionele werkwijze en persoonlijke aandacht. Mij helpt het heel veel om mijn persoonlijke doelen te halen, binnen en buiten deze prive sportschool.

Ik raad topsporters aan om bij Xcellent PT te trainen om meer rendement te halen uit je sport prestaties.

Brian Brouwer

Ik train nu zo'n 2.5 jaar bij Xcellent Personal Training Deventer waar ik de verschillende Small Group- lessen en vooral Krav Maga doe. Door de jaren (en de enorme groei) heen heeft Xcellent nooit het open karakter verloren waarbij iedereen in een prettige en veilige omgeving kan sporten. Dit ongeacht ervaring, fitheid of sportachtergrond. Kenmerkend voor het sporten bij Xcellent zijn de professionele, gemotiveerde, prestatiegerichte trainers die je de juiste mindset mee geven om jezelf iedere training weer te blijven verbeteren!!

Hans Wichman

Waarom sporten bij Xcellent Personal Training Deventer?
Kort samengevat:
- Kennis en kunde staat hoog in t vaandel, iedereen bij Xcellent weet waar hij/zij het over heeft, deelt dat graag en demonstreert dit zelf ook in de praktijk.
- Persoonlijke aandacht en interesse, er wordt getraind in kleine groepen waar aandacht is voor hoe je je oefeningen uitvoert en hoe het met je gaat.
- Gedrevenheid en passie bij zowel trainers als mede-sporters. Iedereen traint op zijn eigen niveau en hoe gezellig trainen ook is, iedereen traint wel serieus met een helder doel voor ogen.

Alles bij elkaar is het resultaat dat je gemotiveerd blijft, dat je terug blijft komen en dat je dus ook daadwerkelijk vooruitgang boekt. In de korte tijd (plusminus een jaar) dat ik bij Xcellent train ben ik harder vooruitgegaan dan in de 40 jaar daarvoor. Team Xcellent, bedankt en tot snel!

Nadja Samar

Nu 2 maanden bezig bij Xcellent PT Deventer en wat word ik hier enthousiast van!!! Het is een andere manier van trainen dan dat ik gewend ben. Door het (begeleid) opbouwen met gewichten voel ik me duidelijk sterker worden met de daarbij behorende voordelen natuurlijk ;)De sfeer onderling is top en er is ruimte om je eigen plan trekken maar met de motivatie die je nodig hebt!!

Xcellent wordt jaarlijks door verschillende bedrijven ingezet om begeleiding te geven aan bijvoorbeeld het personeel van deze bedrijven voor fittere en weerbaar personeel